Vanwege uitbreiding zoekt Haleko B.V. een zelfstandig timmerman met een flinke portie ervaring en enthousiasme! Het betreft een veelzijdige en zelfstandige functie, waarbij je verantwoordelijk bent voor meerdere uitdagende taken en projecten binnen ons bedrijf. Binnen deze functie zorg je voor de uitvoering van allerlei soorten timmerwerkzaamheden. Of wij nu bezig zijn met stelwerk, aftimmerwerk, nieuwbouw, renovatie of ruwbouw: jij bent onze man! Klinkt dit interessant, lees dan verder:

Haleko B.V. is een jonge dynamische organisatie gericht op de bouw- en calamiteitenherstel. Onze opdrachtgevers zijn architecten, woningbouwverenigingen, gemeenten en particulieren. In de afgelopen periode hebben wij diverse projecten uitgevoerd waaronder de nieuwbouw van enkele villa’s maar ook het herstel van schades ontstaan door brand, water of inbraak. Om verder te kunnen blijven groeien zijn wij per direct op zoek naar een medewerker voor onderstaande functie:

Zelfstandig (all-round) timmerman!

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Het uitvoeren van alle voorkomende soorten timmerwerkzaamheden
  • Zelfstandig in staat zijn projecten te begeleiden en initiatief te nemen
  • Communicatief vaardig en representatief, ook richting eindgebruiker

Functie eisen:

  • Ervaring in de bouw, specifiek in timmerwerkzaamheden
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen functioneren
  • Representatief
  • Initiatiefrijk, enthousiast
  • In bezit van een Rijbewijs B(E)
  • Geen 9-5 mentaliteit

Wat bieden wij?
Wij bieden u een leuke, afwisselende en vooral uitdagende baan binnen een veelzijdige organisatie waarbinnen een ieder de mogelijkheid heeft zich verder te ontwikkelen. Wij stellen een bus met materialen beschikbaar en zullen zorgen voor de begeleiding van ons personeel.

Herken jij jezelf in deze functie en lijkt het je leuk voor ons te werken? Richt dan uw sollicitatie voorzien van een CV aan Wim-Jaap Hagoort op info@haleko-bv.nl. Ook kunt u bij voornoemde nadere informatie opvragen via 0348-688187.

Voor een eerste indruk omtrent ons bedrijf wil ik u verwijzen
naar onze website www.halekobv.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gewaardeerd.