NIEUWBOUW

Haleko heeft ruime ervaring in de uitvoering van nieuwbouw projecten. Dankzij de vele ervaringen uit het verleden zijn wij in staat om elk nieuwbouw project, hoe uitdagend ook, tot een goed einde te brengen.

Tijdens deze nieuwbouw projecten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen: hiervoor begeleiden en bewaken wij het proces vanaf tekentafel tot oplevering in  samenspraak met de opdrachtgever. Werken in een bouwteam met de opdrachtgever en architect heeft voor ons de absolute voorkeur. Door te werken in bouwteam met een vaste contactpersoon brengen wij vraag en aanbod bij elkaar en zorgen we ervoor dat de lijnen kort zijn, afspraken helder en het proces voor alle betrokkenen transparant blijft.

Wij begrijpen dat ieder project binnen de gestelde planning- en budgetten dienen te blijven. Hiervoor zal onze projectleider als vast aanspreekpunt dienen en zal samen met u als klant denken in oplossingen om het project te realiseren.

Om te zorgen dat wij uitstekende kwaliteit leveren maken wij alleen gebruik van de juiste vaklieden en gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige producten en materialen.

Heeft u ook een uitdagend project op de agenda staan? Neem dan nu via de CONTACTPAGINA contact met ons op!

HALEKO is úw partner op het gebied van nieuwbouw. Of u nu van plan bent om een 2-onder 1 kap woning, villa of kantoorpand te realiseren: wij denken gráág met u mee!”

MEER INFORMATIE

We zetten onze kennis en ervaring graag in om samen met u de juiste oplossing te vinden!

CONTACT