RENOVATIE

HALEKO is gespecialiseerd in de realisatie van renovatieprojecten in de woning- en utiliteitsmarkt. In de afgelopen jaren hebben wij een zeer divers scala aan renovatieprojecten uitgevoerd.

Ieder renovatieproject is uniek, of het nu de locatie óf het object is. Één ding hebben ze gemeen: renovatieprojecten, klein- of grootschalig, zijn vaak  een ingrijpende gebeurtenis. Ingrijpend voor de opdrachtgever, eigenaar en alle andere betrokken partijen, maar ook zeker ingrijpend voor de betrokken bewoners. HALEKO streeft er altijd naar om renovatieprojecten zodanig uit te voeren, dat de overlast voor bewoners zo veel mogelijk beperkt wordt. HALEKO heeft door de ervaringen in het verleden veel expertise opgedaan. Door intensief contact te onderhouden met de opdrachtgever en andere betrokkenen en actief mee te denken hierin slagen wij erin om tot praktische én innovatieve oplossingen te komen waarmee wij de klant kunnen ontzorgen en het project goed kunnen overzien.

Wilt u ook een indruk krijgen van de vele mooie en diverse verbouw projecten die Haleko reeds heeft uitgevoerd? Kijk dan nu verder op onze actuele PROJECTEN pagina!

HALEKO heeft als doel om de klant te ontzorgen: vooruitzien is regeren”

MEER INFORMATIE

We zetten onze kennis en ervaring graag in om samen met u de juiste oplossing te vinden!

CONTACT